http://www.croitportal.com
Od jučer smo online, nakon par mjeseci rada. Kritike, pohvale, savjeti, prijedlozi, dizajn, izvedba???
sviđa mi se sve je dobro raspoređeno, ali samo mi je ovo upalo u oko
ispod plavog izbrnika ide zelena traka na kojem su flash vijesti zasto je lijeva strana malo pomaknuta a desna nije ili obrnuto
Povoljno izrađujem dizajn za Wordpress.
Mobiteli | Specifikacije mobitela
smiješno je kako se sramoti kada se sprda na račun "konkurenta" pokojnog webmajstori.net.
"diše na škrge" moš mislit
"uređuje 33 webmajstora" yeah right
"forum samo za ostavljanje linkova" eh neka faca proba pokrenuti webmasterski forum koji bi postigao dar deseti dio kvalitete webmajstorovog foruma
misli vrijeđati one koje smatra monkurentima a samo sramoti sebe
ne vrijeđam nikog ;)
tamo sam ih 33 nabroja, dišu na škrge ( metafora kuzis ), za ostavljanje linkova ( to je tema zbog koje se dosta njih rega )... al ajde vidim da ću bez glave ostat zbog te recenzije pa cu lipo maknut..
happy ?
Webmajstori je jedini takav forum koji živi u hrvatskoj, i mislim da će dugo živjet.
Ako ti i sl, dolazite tamo postavljat linkove onda ne govori u naše ime.
Ja sam tamo več 2 godine kao i puno ljudi koji dolaze naučit nešto i pomoć drugima.
Neznam otkuda ti pravo pljucati po svima nama i govorit neistine!
Editirano od simebugarija, 30.6.2009 22:27
LudiHumor.com CroTeen.net Sms-poruke.biz Igrice-djevojcice.com
ja kažem što mislim o forumu. glupo mi je gledat da sve ono stoji.. a tako misli puno njih samo SVI šute... dosta je bilo svađa maknuta recenzija i dobro.. ;)
A slušajte, svako ima svoje mišljenje pa tako i kabarovsky. Ako on želi "pljucat" (ne kažem da pljuca...) po webmajstorima nek pljuca.. Ako se webmajstori uvrijede s time, lijepo će kontaktirat croit i maknit će se... U nekim sam se stvarima složia s kabarovskyem al neću reć kojima...
Slazem se kontaktirat će me i ok. Recenzija sama po sebi je skakljiva i ispada da "pljucam" po nekom al nije bilo namjere. I vidim najviše sime dere po nama
na tri mjesta sam ga uhvatio
Cek malo, vi idete stavljat tutorijale na net i kritizirati tudje stranice - a sajt vam je napravljen u Joomli?!
Osim toga validacija sajta vam ne prolazi:
"Sorry, I am unable to validate this document because on line 1040 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
The error was: utf8 "x9E" does not map to Unicode "
pa šta da im je sajt rađen u joomli
Povoljno izrađujem dizajn za Wordpress.
Mobiteli | Specifikacije mobitela
Pa eto, ja ocekujem znanje od nekog tko pise tutorijale za PHP. U Joomli (i sl.) vecinom rade ljudi koji ne znaju (ili malo znaju) programirati u PHP-u.
Sad sam malo bolje pogledao sajt i tutorijale. Vidim da je to mladja ekipa. I tutorijali su "mladi" ko i oni. Pa, tko voli nek izvoli. 
@ivan.skugor - meni je važno da nismo jedni od onih koji pričaju i obećavaju brda i doline a ne naprave nista. Uhvatili smo se posla kolko smo god mogli, potrudili se, tutorijali svakako nisu za neke naprednjake već za te "mlade" kako ti kažeš.. Za početnike su tutorijali pa eto kako kazes tko voli nek izvoli
To što je Joomla ne smeta nikome da lista članke, čita, dozna nešto novo, nauči itd. a to što mi tj. JA u recenzijama "kriziriram" tuđe stranice je sve moje mišljenje o tim stranicama. Govorim što mi se sviđa, što bi i kako ja napravio da mogu i znam prema tome ne moraš zbog toga cijeli portal napadat. Nikome ne branim da napiše recenziju o nama i pošteno nas iskritizira. Dapače probat ću to shvatit ko savjete i poboljšat ako mogu...
Joomla! rules
Portal je odlično napravljen u Jooomli i imaju bolje tutorijale od Tutorijali.net(za koje se govori da su najbolji na našem jeziku)
Npr. na Tutorijali.net nisam nikako mogao skužiti css i php , ali kad sam na CroIT portalu pročitao nekoliko tutorijala naučio sam i CSS i PHP