Eto, da i ovdje trazim recenziju, sajt je pridobio svoj neki izgled koji se nece mjenjat uskoro...
Pa da cujem sta ne valja, sta valja, prijedlozi, kritike, pohvale...cim vise to bolje ;)
Link: www.dinamozagreb.net
Editirano od mmikic, 1.2.2009 10:21
~ Forum za kladionicu ~ Kladionicarski forum ~ Rezultati uzivo ~ Padovi kvota ~ Interijeri ~ Adaptacije ~ Sportske Novosti
Pa šta če ti stranica ovakva uz službenu stranicu NK DInama
Editirano od joze, 1.2.2009 10:36
Top menu mi se nekako nesvida.
Meni sa strane je bespotreban ako ima onaj, a usto isto mi se nesvida
Komponeta koja prikazuje vijesti (odma ispod oglasa) ako je naslov predug onda tekst zavrsi negdje "ispod".
Eto tolko. I ako bas zelis uspjet. Onda skupi vise ekipe idite na tekme. Pisite o tome. Slikajte...
Moj Forum | Pojam | Prisuda | Spajanje | WEB HOSTING
@joze
Treba li tvoj komentar komentirat???
@sudac
Meni sa strane cu maknut, sredit cu to...sto se tice tom menua, ne znam sea ne valja?
Sto se komponente koja prikazuje vijesti, to sa naslovima sam skuzio, budem sredio ;)
Sto se odlazaka na tekme tice, slikanja i toga, bit ce i toga, ali ne svaku tekmu...
~ Forum za kladionicu ~ Kladionicarski forum ~ Rezultati uzivo ~ Padovi kvota ~ Interijeri ~ Adaptacije ~ Sportske Novosti
stef_mrcina napisao:
@joze
Treba li tvoj komentar komentirat???
Po meni je pozadina loša, a i nekako mi cijeli dizajn djeluje staromodno, fali nekih 2.0 detalja!
LudiHumor.com CroTeen.net Sms-poruke.biz Igrice-djevojcice.com
@sime
Hvala na komentaru.
jedno pitanje,gdje se mogu kupiti dinamo majice sa potpisima igraca??