Napravio sam html/css dizajn i počinjem ga prilagođavat za wp. Upisao sam u css ime template i ostalo. Više mi ne piše da je template broken već je :
Current Theme
by
All of this theme’s files are located in .
I ne prepoznaje mi ga na početnoj stranici.
Jesi uključio temu kao defaultnu u admin panelu?
Jesi li spremio temu u wp-content/themes/?
Jesi li spojio css file s temom preko php funkcije?
Editirano od Nemesis, 27.3.2009 16:36
Jesi li spojio css file s temom preko php funkcije?
Kako to da napravim?
Misliš na:
<style type="text/css" media="screen">@import url(<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>);</style> ???
Pogledaj si ovo:http://codex.wordpress.org/Blog_Design_and_Layout
Brzo se pohvata sve to;), makar bi ovdje bilo lijepo pronaci nekakav tutorijal na rvackom
Editirano od logx, 28.3.2009 13:35
Evo riješio sam, kako mi je dizajn bia na početku broken pa sam sve druge dizajneve izbrisa i onda mi nitijedan dizajn nije bia aktivan, i kad sam download neki free, onda sam aktivira taj moj
Kako da kod Page-a ne postova, sakrijem datum i gdje je smješten page (u koju kategoriju) ?
Kako da kod Page-a ne postova, sakrijem datum i gdje je smješten page (u koju kategoriju) ?
joze napisao:
Treba mi kod* jer radim svoj dizajn
joze napisao:
Treba mi kod* jer radim svoj dizajn
Cuo sam dobrih stvari o ovoj knjizi: How to be a Rockstar Wordpress Designer
Imam problem sad kod uploada. Template mi ne prepoznaje kada uploadam: a napravia sam u style.css:
/*
Theme Name: Rose
Theme URI: the-theme's-homepage
Description: a-brief-description
Author: your-name
Author URI: your-URI
Template: use-this-to-define-a-parent-theme--optional
Version: a-number--optional
.
General comments/License Statement if any.
.
*/
tanicic napisao:
Cuo sam dobrih stvari o ovoj knjizi: How to be a Rockstar Wordpress Designer
Dakle napravia sam prvo css dizajn obični. Pa sam ubacia ove kodove za vrijeme, post, kategoriju, arhivu i tako dalje.u style.css sam ubacia ono gore što sam rekao. Al kad sam uploada javlja mi The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template; template is missing.
Vrtimo se u krug...
1. Downloadaj neku temu koja radi.
2. Unzipaj ju.
3. Pogledaj od kojih se sve fileova sastoji.
4. Prouci malo sto je tu index.php, sto je single.php, sidebar i slicno...
5. Kad shvatis tu logiku, vrati se na linkove koje si dobio u postu i sigurno ce sve valjati ;)
Editirano od tanicic, 6.4.2009 22:33
imam e-knjigu How To Be Rockstar Wordpress Designer pa ako neko želi da mu je pošaljem neka mi se javi na PM
Bok ljudi... ja sam totalni početni u web desingu... ali me to jako zanima i malloo tražeči po webu kako postati web desnigner naišao sam na ovu knjigu tak da bi jaaaako volio ako mi možeš poslat tu knjigu. Hvala unaprijed