Nudim izradu wp teme - BESPLATNO, ako se pitate zašto besplatno to je zato jer želim vježbati izradu wp tema. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi na PP
Povoljno izrađujem dizajn za Wordpress.
Mobiteli | Specifikacije mobitela
Jesi li možda razmišljao o pretvaraju besplatnih predložaka u WP teme; čisto iz zabave i radi učenja, isključivo za sebe? Mislim da bi to bio dobar smjer jer ne trebaš ovisiti o tuđoj "darežljivosti".
Probaj i "baciti oko" na neku stranicu i pokušaj Wordpressom "skopirati" funkcionalnosti nekih stranica (ispisivanje tekstova iz određene kategorije...). Osim toga, pomoći bi mogli i tutorijali, ali samo kao ideja za daljnji napredak, a ne kao gotovo rješenje: bilo bi super kada bi naletio na neki tutorial i pokušao sam, bez gledanja njihovoga kôda, doći do rješenja kojega nude, kasnije možeš smo zaviriti u rješenje da vidiš je to bilo moguće odraditi na jednostavniji način. Mislim da bi ti to moglo poslužiti kao izvor novih ideja koje bi potakle daljnji razvoj.
Nadalje, strani forumi zasigurno su prepuni pitanjima o raznim stvarima vezanima uz izradu vlastite WP teme, zašto i njih ne iskoristiti kao ideje?
Ovo je bio isključivo prijateljski i dobronamjeran savjet, pa se nadam da ćeš ga tako i shvatiti. ;)
Editirano od tutorial, 13.6.2009 18:29
Slažem se, ti češ se počet navikavat na to da radiš svima free dizajneve i tako će te počet iskorištavat. Kao što je rekao tutorial, skini neki free predložak, i kod raspodjeli u sidebar.php, index.php, header.php i te stvari koje spadaju, idi na wordpressovu stranicu, pronađi kodove koji pozivaju sadržaj odnosno postove i slično i naučit češ..
joze napisao:
Slažem se, ti češ se počet navikavat na to da radiš svima free dizajneve i tako će te počet iskorištavat. Kao što je rekao tutorial, skini neki free predložak, i kod raspodjeli u sidebar.php, index.php, header.php i te stvari koje spadaju, idi na wordpressovu stranicu, pronađi kodove koji pozivaju sadržaj odnosno postove i slično i naučit češ..
nenpetko napisao:
Kako imam naviku klikati na linkove koji ljudi imaju u sigu tako sam kliknu i na tvoj. Malo preletio po stranici i onda uvidio ovo: "Jako koristan i dobar CMS, s jednostavnom i kvalitetnom administracijom.....". Molim te promijeni to. WP nikad nije bio CMS niti će to u dogledno vrijeme biti. WP je blogging platforma, kojeg su ljudi s nekim dodatcima manje ili više uspješno pokušavali pretvoriti u CMS, ali ponavljam WP još uvijek nije CMS.
Dežurni kritičar (dobronamjeran)
n napisao:Ajde, daj ti svoje reference ili još bolje ime i prezime pa da napravimo glorifikaciju.
Sve je puno kvazistručnjaka koji tek tako djele savjete i misle da sve znaju.
n napisao:
nenpetko napisao:
Kako imam naviku klikati na linkove koji ljudi imaju u sigu tako sam kliknu i na tvoj. Malo preletio po stranici i onda uvidio ovo: "Jako koristan i dobar CMS, s jednostavnom i kvalitetnom administracijom.....". Molim te promijeni to. WP nikad nije bio CMS niti će to u dogledno vrijeme biti. WP je blogging platforma, kojeg su ljudi s nekim dodatcima manje ili više uspješno pokušavali pretvoriti u CMS, ali ponavljam WP još uvijek nije CMS.
I need TP for my bungholle!
Ovo je glavni razlog zašto ovaj forum nikada neće zaživjeti. Sve je puno kvazistručnjaka koji tek tako djele savjete i misle da sve znaju. Petko, ako si na nekom blogu/forumu pročitao da wp nije cms, ne moraš sad ti svima razglasivati wp nije cms. Uključi malo vlastiti mozak i probaj doći do vlastitog zaključka. Ja se nadam da ne moram prevoditi što znači cms. Što je za boga miloga tekst/slike koje dodaješ blogu? Da li je to sadržaj? Meni se čini da jest. Ako CushyCMS može biti cms, kako onda wordpress, koji je neusporedivo složeniji, nije cms?
joze, vidim da si još mlad. Moja preporuka ti je uči, uči, uči. Detaljno prouči worpress codex, nabavi se nakakvu literaturu, pretplati se na blogove/stranice koje se bave takvom tematikom te onda i naplati to što napraviš.
Javi mi se na pm
. Imam ja jedan template za tebe ;).. Nije nesto pretjerano tesko...
Free Advertising only at MyLongURL.net.
Follow me on Twittert.
Slušaj možda ga oni ne nazivaju CMS, CMS je hrvatski rečeno Sustav za Upravljanje Web Sadržajima. A koliko ja znan, wordpress to ima...
joze napisao:
Slušaj možda ga oni ne nazivaju CMS, CMS je hrvatski rečeno Sustav za Upravljanje Web Sadržajima. A koliko ja znan, wordpress to ima...
Ako si za pomoć implementirat moj portfolio u wp javi se slobodno. 
Ne mislim na trenutni dizajn, nego novi dizajn.
Isto tako ako ti trebaš kakvu pomoć, slobodno reci.
!Portfolio! — !Twitter! — !Last.fm! — !deviantART! — !Facebook! — !Flickr!
— !DesignBump! — !Behance Network! — !Digg! — !Stumbleupon! — !Delicious! —
nenpetko napisao:
joze napisao:
Slušaj, j*** mi se, ono je bio dobronamjeran komentar kako bi nešto naučio, istražio, vidio i kako bi ti blog bio bolji. Razlika između WP-a kao platforme i npr. j***** Joomla-e je ogromna. Joomla je CMS, a WP je platforma za bloganje. Razlog da WP nazivaš CMS-om samo zato jer si čuo, vidio ili pročitao kako su ljudi njega u to prenamijenili je smiješan.
Što je CMS ja dobro znam, očito je da ti ne znaš. Da li si čuo za typepad, ako jesi da li i njega svrstavaš u CMS-ove.
Ovdje imaš jedan lijep članak. http://biztos.blogspot.com/2007/05/typepad-as-cms-maybe-next-time.html.
Idući put kad pođeš nešto pisati prvo istraži temu, ako nisi siguran u to što ćeš pisati, ustvari predlažem ti da istražiš u svakom slučaju jer vidim siguran si i u neke stvari koje nisu točne.
Nikad nisam rekao da se WP ne može koristiti kao CMS, ali sam rekao, i pri tome ostajem, da WP nije CMS.
pročitaj ovo možda ti neke stvari budu jasnije
dajte pa da nitko ne zeli besplatnu izdradu stranice, moze i bez wordpress samo obican html/css
evo poslo sam ti mail
Free Advertising only at MyLongURL.net.
Follow me on Twittert.
molim temu da ide lock.