Otvorio sam sajt prije 5 mjeseci, i razvio ga na jedan lijep nivo, ali sada nemam vremena nastavit ga kvalitetno održavat, te sam ga odlučio prodat. Zadnjih par dana nisam ni osvježavao, jer je odluka o prodaji pala prije tih par dana. Ovih 5 mjeseci posjeta je rasla, te samo u tih 5 mjeseci je prešla brojku 40,000 unikatnih posjeta, što je solidan broj. Ako bi se sajt nastavio održavat, te još unaprijeđivat, posjeta bi rasla, sigurno ne bi padala, s toga, sajt ima potencijala. Zarada i nije neka, nisam ga pretrpao oglasima, a ne mogu vam reć točnu cifru, jer adsense koristim na nekoliko stranica, a nisam namjestio da mi računa zasebno tu stranicu.
Sajt ima PR 4, što je dosta visoko, i vrlo dobro za tako kratki period, neke stranice to ne dožive niti nakon nekoliko godina rada. Naša stranica je odlično pozicionirana na nekoliko ključnih riječi, te se po tom pitanju ne trebate previše brinut, već samo napravljeno nastavit održavat.
Npr:
Dinamo Zagreb (3., odmah nakon službene stranice)
Sajt je u joomli, te je time olakšano uređivanje stranice, a oko toga uređivanja vam mogu i pomoć dok se ne uhodate. Na sajtu je nedavno(oko mjesec dana) dodan i forum, a već ima preko 120 članova, 50 tema, i 300 postova, svaki dan se registrira minimalno jedan novi član, a radom na forumu, te trudom oko njega, može ga se također napravit aktivnim.
Cijena je takva, da bi ja samo pokrio svoje troškove oko stranice, a točnu cifru neću reć, već ću čekat prve ponude.
Site: Dinamo Zagreb
Kontakt: MAIL , ili privatna poruka.
Nadam se da ću sajt uspješno prodat!
~ Forum za kladionicu ~ Kladionicarski forum ~ Rezultati uzivo ~ Padovi kvota ~ Interijeri ~ Adaptacije ~ Sportske Novosti
Imam ponudu koja me zadovoljava, i ako se nitko u 24h ne javi, sajt ce bit prodan.
~ Forum za kladionicu ~ Kladionicarski forum ~ Rezultati uzivo ~ Padovi kvota ~ Interijeri ~ Adaptacije ~ Sportske Novosti
Zadnja ponuda je 2000kn, pa eto, ravnajte se po tom ;)